Bokmässan 2008

Nu har jag precis kommit hem efter att ha tillbringat helgen nere i Göteborg på Bokmässan. Jag är helt slut. Men det har varit kul, dock blev det inte som jag hade tänkt mig med tiderna på mässan men men... det gick ju på sitt vis.

Har fått se många författare, så jag kommer knappt ihåg nbamnet på alla... men det var kul att bara sitta och observera dom, en del beter sig grymt snobbigt medan en del känns helt vanliga och en del väldigt udda.
Jag hade ju med kameran men tog inte ett ända litet kort...fy på mig!!!

Och hur tänkte jag här???
Det kommer fram en kille i min egen ålder med någon lapp om nåt som han vill ge mig. Jag har fullt med påsar i båda händerna... och så säger jag så här:
- Du kan stoppa den i munnen!!!
Ehhhh....herregud vad pinsamt... men vi skrattade båda två som tur var.... OCH han stoppade in pappret i min mun.
*fnissar*

Ja till sist så har jag köpt mycket nya böcker, av många författare som jag aldrig läst, sånt är roligast på mässan tycker jag, att hitta nya författare... Jag brukar alltid hitta nåt som är riktigt bra varje år.
Böckerna får nog ligga kvar i påsarna till efter flytten på onsdag.

Magnetkamera undersökningen (MR)

Idag har jag varit i Västervik på magnetkamera undersökningen av huvudet, för att se om min cysta vuxit och om de måste operera igen.
Jag brukar klara de där undersökningarna väldigt bra, både det höga ljudet och att ligga i tunneln har funkat perfekt. Men idag fick jag lite panik, men jag ville inte avbryta... så jag låg där och försökta ta djupa andetag och det bara rann svett om mig.
Undersökningen tog bara 35 minuter idag, så jag borde klarat det tycker jag. Jag vet inte vad som hände med mig.

Nåja, nu är det gjort och det är bara att vänta på svaret.

Mimmi hade FORL

Igår lämnade jag in Mimmi (mellersta katten) hos djursjukhuset klockan halv åtta, i Jönköping. Det skulle visa sig ta rätt många timmar innan jag fick hämta henne. Hon var klar vid halv fem. En lång och jobbig dag i Jönköping med andra ord.

Mimmi hade tid hos tandläkaren för att ta bort tandsten och för att kolla om hon hade FORL i någon av tänderna. Det hade hon i två stycken tyvärr och fick dra ut båda. Nu agerar jag vårdare här hemma och sprutar insmärtstillande och sånt.
Idag är hon grymt kelig av sig måste jag säga. Hon kanske hade haft ont utan att jag märkt något? Man vet ju inte.

Lite uppdatering & nya boklistan

Tänkte uppdatera mig lite nu.

Det är fortfarande fullt upp med det vanliga livet så jag orkar inte med att vara så aktiv här på nätet.
Nu i veckan fick jag veta att sänkan/crp ökat ytterligare och det kan ju vara en av anledningarna till att jag är så otroligt trött.

Jag har även kommit igång med packningen och det står kartonger lite överallt just nu, vilket katterna älskar.

Imorgon ska Mimmi (mellersta katten) till tandläkaren och ta bort tandsten. Jag måste åka in till Jönköping och göra det och det kommer troligen ta hela dagen. Blir lite jobbigt... och dyrt ;-)

Men nu till en större nyhet. Ikväll släppte jag nya boklistan. Spring in och kolla =)

I ett off-läge

Hela jag är i ett off-läge. Ingenting blir gjort direkt. Men tänkte ge evetuella läsare en liten uppdatering.

Livet med tabletterna fortsätter, det är cellgifter, ångestdämpande, och massa piller som jag knappt vet vad de är till för. Mina psyk-piller behöver jag verkligen men alla cellgifter och sån skit som inte ens hjälper och som jag proppat i mig i flera månader nu, ska man verkligen behöva käka dom i evigheter? Jag är så trött på alla piller.

Jag mår väldigt dåligt. Jag antar att alla tankar gör att jag mår ännu sämre med. Jag är konstant trött, lever som en zombie och är i stort behov av hjälp stora delar av dagen.

I slutet av månaden ska jag åka till Västervik (typ 13 mil) för att göra en ny MR-röntgen av mitt huvud och kolla cystan. Det är 4 år sedan jag kollade sist och jag är orolig att det ska behöva bli operation denna gång. Jag vet inte om jag klarar av att överleva en sådan operation till. Jag tror inte jag har styrkan till det. Jag är helt enkelt rädd.

Sedan är en remiss på väg till medecinkliniken för att jag ska bli bedömd där angående den höga sänkan som jag lever med, och så verkar det som de ska kolla benmärg och sånt. Har inte fått någon tid dit ännu, men det lär säkert dröja.

Idag har jag träffat min läkare på psyk och hon är en ängel som verkligen kämpar för min skull och ser till attd et händer saker. Dessutom har jag en superbra samtalskontakt som hjälper mig mycket. Alltid något positivt mitt i allt.

Så all min energi går till att kämpa och orka fortsätta leva och klara av sjukhusbesök osv... Jag orkar helt enkelt inte med allt på internet nu. Jag har valt ut vissa sidor och saker som jag försöker besöka, men har helt enkelt fått ta paus från lite.

För övrigt är det mindre än en månad kvar till flytten och jag har inte orkat packa nåt ännu...

RSS 2.0