Abstinensen blir värre

Abstinensen blir värre och värre, antagligen för att jag är helt utan anti-depp nu fram till tisdag då jag får börja med min nya.
Idag har jag haft otroligt mycket krypningar i benen och har fått sitta och slå på dom med händerna för att dämpa värken lite. Sedan kom mamma på en smart idé och jag satt därefter med fötterna i iskallt vatten under stora delar av dagen, det dämpade en hel del.

Kommentarer
Postat av: Miriam

Heja heja, snart är det tisdag, kämpa på, du klarar det!!!



Kram!

2008-07-27 @ 21:30:28
URL: http://www.meramiriam.se
Postat av: Maria

Ååå såna där krypningar är fruktansvärda. Jag fick såna när jag började med mina anti.depp, Remeron. Jag kan ligga på kvällarna och bara sparka med benen för att det kryper så dant. Få oftast ta en sömntablett för att kunna få ro och somna. Tack och lov händer det inte lika ofta längre men det händer någon gång ibland. På dagarna kan det också krypa så jag hela tiden har ett behov av att spänna musklerna i benen, vilket resulterar i att jag får värk, som växtvärk och får ta värktabletter för det. Hopaps det ska försvinna helt nu när jag slutar med Remeron.

Fast jag har funderat på om jag kan ha RLS (=restless legs). Läste att man tydligen kan få det av vissa läkemedel men vet inte om det är bestående eller om det kan försvinna när man slutar medicinera. Det återstår att se :)

2008-07-27 @ 22:02:15
URL: http://mariamalmgren.webblogg.se/
Postat av: Maria

Jo jag har tänkt på bloggdesignare och kollat runt en del. Fattar inte hur dom gör för att få till såna snygga. Men man vill ju på någe vis ändå ha sitt eget lixom så man önskar bara att man kunde lära sig och sen göra nåt riktigt tjusigt.

Sen dessa bloggdesignare så är det väldigt mycket utlottningar och det som inte är utlottning kostar pengar. Så nja, får se, kanske blir det i slutänden i alla fall. För det är ju både roligare att skriva och läsa en blogg som ser bra ut och fångar intresset lixom :)

2008-07-27 @ 22:19:56
URL: http://mariamalmgren.webblogg.se/
Postat av: Nina

Konstigt att det inte satt dig på nertrappning först.

Då hade du sluppit känna av de där besvären.

När jag bytte till Efexor så tog jag mindre och mindre av min gamla och sen ökade på med det nya.

Hoppas det känns bättre snart igen.

Styrkekramar

2008-07-29 @ 18:56:27
URL: http://www.ninaweb.se/
Postat av: Nina

Tack för ditt svar Jennie.

Jag tänkte bara det där eftersom jag läste här:

"Abstinensen blir värre och värre, antagligen för att jag är helt utan anti-depp nu fram till tisdag då jag får börja med min nya."



Du skrev att du var HELT utan och då får man ju de där besvären. Missar jag en antidepp 2-3 dagar så får jag känningar direkt. Tyckte det var märkligt att du måste vara helt utan eftersom de flesta får såna hiskeliga besvär av det.



Hoppas det blir bättre. Saknar dig i fluffvärlden. :-)

2008-08-03 @ 18:09:57
URL: http://www.ninaweb.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0